För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Om oss

 

Välkommen till familjeföretaget Dorre AB, hos oss hittar du egendesignade kvalitetsprodukter till rätt pris. Tänk att få jobba med sitt största intresse, att få vara kreativ och ständigt skapa nya produkter till heminredning. Design som ligger rätt i tiden är vårt motto och vi skulle vilja påstå att vi är experter inom området. Produkter med fokus på design, funktion och kvalitet till rätt pris är vår idé och vår kund är du, som liksom vi, älskar inredning.

 

Hur allt började

 

Allt sedan 1963 då Dorre grundandes i Borlänge har vi strävat efter att alltid ligga i framkant och erbjuda våra kunder genuina och smakfulla produkter till bra pris. När Ove och Inga-Lisa Johansson startade upp företaget hemma i källarvåningen sålde de sina varor till bl. a PUB och NK.

10 år senare hade företaget vuxit ur källarvåningen och man flyttade till sina nuvarande lokaler och våra återförsäljare har genom åren blivit många fler. Hitta Återförsäljare

I dag är det vi, Lars och Christer, som driver familjeföretaget Dorre AB vidare. På samma sätt som det alltid gjorts, med kärlek och kunskap kring design och kvalitet. Och till rätt pris förstås.

Start > Om Dorre
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms