För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Om oss

 

Välkommen till familjeföretaget Dorre AB, hos oss hittar du egendesignade kvalitetsprodukter till rätt pris. Tänk att få jobba med sitt största intresse, att få vara kreativ och ständigt skapa nya produkter till heminredning. Design som ligger rätt i tiden är vårt motto och vi skulle vilja påstå att vi är experter inom området. Produkter med fokus på design, funktion och kvalitet till rätt pris är vår idé och vår kund är du, som liksom vi, älskar inredning.

 

Hur allt började

 

Allt sedan 1963 då Dorre grundandes i Borlänge har vi strävat efter att alltid ligga i framkant och erbjuda våra kunder genuina och smakfulla produkter till bra pris. När Ove och Inga-Lisa Johansson startade upp företaget hemma i källarvåningen sålde de sina varor till bl. a PUB och NK.

10 år senare hade företaget vuxit ur källarvåningen och man flyttade till sina nuvarande lokaler och våra återförsäljare har genom åren blivit många fler. Hitta Återförsäljare

I dag är det vi, Lars och Christer, som driver familjeföretaget Dorre AB vidare. På samma sätt som det alltid gjorts, med kärlek och kunskap kring design och kvalitet. Och till rätt pris förstås.

 

Hållbarhetsarbete & ansvar

 

Sedan starten 1963 har Dorres ledord varit kvalité till rätt pris. Kvalité handlar inte enbart om nöjda kunder utan vi värnar om hela försörjningskedjan inklusive våra anställda och leverantörer. Vi arbetar kontinuerligt för en bra arbetsmiljö för våra anställda där arbetsförhållandet ska vara tryggt, säkert och följa alla bestämmelser.

 

När produktionen av våra produkter flyttades utomlands skapades en rutin för hur vi kan säkerställa krav på att våra produkter tillverkas med hänsyn till goda arbetsförhållanden och mänskliga rättigheter. Innan ett nytt samarbete gör vi en bakgrundskontroll där vi besöker leverantören och deras fabrik samt genom regelbundna uppföljningar och kontakter.

 

För att komma närmare våra leverantörer har vi i Shanghai ett kontor med personal som kontinuerligt gör både planerade och oanmälda besök hos leverantörer för att kontrollera att våra krav på arbetsförhållandet, mänskliga rättigheter och kvalité uppfylls.

 

Miljö

 

Vi jobbar mycket med vår försörjningskedja för att optimera transporter och hur vi förpackar våra produkter utan att tumma på säkerhet och kvalité. Restavfall från emballage återvinns och i ett tidigt skede försöker vi påverka val av råvaror, både för produkt och förpackning.

 

Vi strävar alltid att förbättra vårt sätt att arbeta och ser ofta över hållbara alternativ för att minska påverkan på våran miljö.

 

 

Start > Om Dorre
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms