Bästa presenten till alla hjärtans dag - Fixa enkel lyxig middag hemma

Bästa presenten till alla hjärtans dag - Fixa enkel lyxig middag hemma

När är alla hjärtans dag? Det borde nog alla ha koll på vid det här laget, och nu är dagen med stort D snart här. 14 februari står precis runt hörnet redo för att sprida kärlek och omtanke. Däremot kan många känna stress och press över allt från hur man ska fira, till vad man ska ge i alla hjärtans dag present till pojkvän, flickvän eller andra nära och kära. Men då kommer vi med ett toppenbra råd: Skippa allt ståhej kring att hitta den bästa och dyraste gåvan, och all hets när det kommer till att få bord på den finaste och lyxigaste restaurangen. Alla hjärtans dag, eller Valentines Day som man säger i USA, handlar snarare om att visa de man tycker om hur mycket de betyder för en. Fixa istället en enkel, men lyxig, middag hemma med en fin dukning och smarrig mat. Det sägs dessutom att vägen till hjärtat går genom magen, så vad är inte en finare present än detta? Kolla in våra tips för den mest romantiska alla hjärtans dag presenten nedan.

Fin dukning med vackra alla hjärtans dag dekorationer

Att skippa stress och press innebär såklart inte att man inte ska göra det lilla extra för att middagen ska bli speciell. Pynta med alla hjärtans dag dekorationer och skapa en vacker alla hjärtans dag dukning för den du tycker om. Något så enkelt som dekorativa blomblad och levande ljus i eleganta ljusstakar kan verkligen höja stämningen. Dorre har fantastiska inredningsdetaljer och prydnader som passar perfekt till att utsmycka middagsbordet. Vad sägs om en ljuvlig vas att sätta en fin blombukett i? Eller silvriga servettringar att piffa lite extra med? Sedan är det bara att duka med dina finaste bestickset, glas och tallrikar, samt ställa fram snacks och tillbehör på snygga fat och serveringsskålar.

Köp produkterna online här: Twist Ljusstake 2-pack, Elegant vasServina Servettringar SilverClassic Bestickset 30 delar.

Inspiration till smarrig mat för en alla hjärtans dag middag hemma

Ja, som vi sa tidigare går vägen till hjärtat ofta genom magen, så vad är inte bättre än att bjuda den du älskar på en fantastisk middag på alla hjärtans dag? Den bästa alla hjärtans dag presenten du kan ge om du frågar oss! Antingen köper du hem ingredienser så du och din partner får en mysig stund när ni lagar maten tillsammans, eller så överraskar du med en färdig måltid.
Här kommer lite inspiration till vad du, eller ni, kan koka ihop:

Som du märker behöver inte den hemlagade middagen vara särskilt komplicerad eller dyr. Med lite extra tanke och finess kan du lyxa till vilken måltid som helst. Vill ni även sippa på en härlig drink dagen till ära så hittar du det bästa receptet på den populära drinken Clover Club här!

Glöm inte alla hjärtans dag hälsning till nära & kära

Har du ingen partner att fira denna högtid tillsammans med behöver du verkligen inte deppa över det. Dra ihop ett kompisgäng, bjud över din bästa vän eller ordna en lite extra mysig dag och kväll för dig själv. Om dina nära och kära inte bor i närheten är ett personligt alla hjärtans dag kort en fin gest, eller kanske skicka iväg en omtänksam alla hjärtans dag text till en vän som du vet behöver lite extra uppmärksamhet på denna dag. Alla hjärtans dag är inte endast till för de som har en respektive, utan en möjlighet att sprida, och få, lite extra kärlek från allt och alla. Så låt oss ta tillvara på det!

Glad alla hjärtans dag!

Vill du ha mer inspiration? Läs alla artiklar här