Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, lagrar och använder dina personuppgifter samt beskriver dina rättigheter du har som registrerad hos oss. Det är viktigt att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Godkännande av denna integritetspolicy genom att skapa ett konto är en samtyckeshandling som innebär att du godkänner vår behandling av dina personuppgifter.

När du handlar i våran webbutik så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Här beskriver vi hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sammanfattning om våran integrationspolicy

Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du registrerar dig, skickar e-post eller beställer produkter. Den information vi samlar in är den information som krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig och för att du ska kunna fullgöra ditt åtagande mot oss (alltså betala för din beställning).

När du betalar med kort krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och Shopify sköter betalningen åt oss. För mer info, se shopify.com

Vi behöver veta din adress, telefonnummer och e-postadress. Sen såklart vilka produkter du vill handla. Detta för att veta vart vi ska skicka produkterna och för att kunna kommunicera med dig angående leverans eller annan information.

Hur vi använder informationen

Vi använder informationen för att plocka din beställning. Vi använder din e-postadress och telefonnummer för att kunna skicka information till dig angående din order och dina adressuppgifter för att kunna skicka paketet till rätt utlämningsställe.

Vi kan också komma att använda dina personuppgifter för att genomföra en undersökning av köpupplevelsen och hur servicen varit/är hos tredje part.

Vi kan även, om du inte skriftligen har motsatt dig till info@dorre.se ,  komma att använda dina personuppgifter för att skicka dig e-postmeddelande avseende nyheter och erbjudanden.

Varför vi sparar informationen

Vi spar informationen för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig.

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.

Du kan skapa konto på Dorre.se och se dina tidigare beställningar.

Hur länge vi spara dina personuppgifter

Vi hanterar endast personuppgifterna så länge som det är nödvändigt för att fullgöra vårt åtagande.

I vissa fall kan vi behöva spara dina personuppgifter under andra tidsfrister, till exempel för att vi ska uppfylla lagstiftning avseende bokföring.

Ta bort din information

Vi kan ta bort all information om dig så länge den inte fungerar som underlag och på så vis behöver sparas på grund av legalt skäl.

Dina rättigheter

Du har flera rättigheter i och med GDPR.

  • Begära ett utdrag över de personuppgifter behandlar samt på̊ vilket sätt de behandlas;
  • Begära rättelse av eventuellt felaktiga uppgifter;
  • Begära att bli raderad. Detta kan dock endast genomföras förutsatt att företaget inte har rätt att behålla uppgifterna på̊ någon annan laglig grund;
  • Begära att behandlingen under vissa omständigheter begränsas, t.ex. under tiden en fråga om huruvida uppgifter är korrekta eller inte utreds.

Om du har några funderingar, tveka inte att höra av dig till info@dorre.se