Skåla in det nya året med en glittrig nyårsdrink med bubbel - nomayo!

Nyårsdrink 2023 - här är recept på årets glittrigaste drink!

Glitter i mängder, drinkar som flödar och samtalsämnen som aldrig tar slut. Ja, snart är den här. Högtiden som i princip varenda en av oss tycker om - i alla fall om vi slipper stressen och kan njuta av att bara få skåla tillsammans med de vi tycker om. 

Förhoppningsvis har du några roliga planer dagen till ära, men oavsett vad du ska hitta på så är nyårsskålen den centrala delen på kvällen för de flesta av oss. Vi har receptet som kommer göra succé på vilken tillställning som helst! Scrolla ner för att ta del av receptet på den godaste nyårsdrinken vi vet!

Recept på lyxig och glittrig nyårsdrink med bubbel

Letar du efter den ultimata nyårsdrinken som du kan bjuda dina nära och kära på? Då har vi receptet för dig. Det här är en syrlig drink som både är vacker och god på samma gång. Låt oss presentera årets nyårsdrink: Nomayo!

Recept på årets godaste drink till nyår - nomayo! Skåla in nyåret med bubbel och glitter!

Nomayo recept

Drinkar med bubbel slår sällan fel och det här är inget undantag. Nomayo är den perfekta nyårsdrinken med bubbel. Här är receptet - håll till godo!

Ingredienser för en drink/ett glas

3 cl gin 
3 cl fläderlikör
2 cl aperol
2 cl citronjuice
Bubbel 
Ätbart glitter

Så gör du

1. Häll i citronjuice, gin, aperol och fläderlikör i en shaker. 
2. Fyll på med is och skaka. 
3. Sila upp i glas och toppa med bubbel. 
4. Garnera med citronskal och ätbart glitter och glöm inte att skåla!

Gott nytt år från oss på Dorre!

Hoppas att drinken ska smaka, att du får ett fint nyår och att du skålar med dina nära och kära. Vi på Dorre vill även tacka för ett fantastiskt 2023 och passa på att önska ett gott nytt 2024! Vi ses nästa år - och du, skål!

Vill du ha mer inspiration? Läs alla artiklar här