4 Tips: så inreder du altanen med mysiga detaljer

4 Tips: så inreder du altanen med mysiga detaljer

När vårsolen börjar leta sig in och ljudet av fågelkvitter hörs utanför fönstret känner många att det är dags att återinviga balkongen eller altanen. Har du kanske precis flyttat till en lägenhet med balkong eller behöver du helt enkelt lite inspiration till din nuvarande? Scrolla ned för att ta del av tipsen som hjälper dig att inreda just din uteplats!

1. Dekorera altanen med hemtrevliga ljuslyktor 

Under en frisk vårkväll finns det få saker som är lika mysiga som att dricka en kopp med varmt té eller kaffe på uteplatsen eller balkongen. För att förhöja mysfaktorn kan det vara trevligt att dekorera med ljuslyktor som kastar ett behagligt sken. Våra Strindberg lyktor håller hög kvalitet och lyser fint oavsett om du väljer att ställa dem inom- eller utomhus. I sin svarta metallprofil passar de till vilken uteplats eller balkong som helst.

Strindberglyktan finns i två storlekar, 31 cm och 42 cm som går utmärkt att kombinera med varandra för att leka med höjddimensioner. Tillsammans kan de bli mycket snygga i ett hörn eller på ett utebord. Om du istället letar efter en snygg lykta med LED-ljus som enkelt kan bäras ut till din uteplats är vår lykta Landsort ett mycket bra alternativ. Lyktan har dessutom en smidig timerfunktion som gör det enkelt för dig att styra hur länge du vill att den ska lysa.

2. Ställ ut stilrena korgar som förvarar dina favoritsaker 

Gör det enkelt att bära in och ut saker från balkongen eller altanen med vår Betti läderkorg. Korgen finns att köpa i antingen svart eller brunt läder och blir en stilren accessoar vart du än väljer att ställa den. Lägg i några mysiga filtar, eller varför inte något att läsa ute på balkongen? Fyll korgen med spännande tidningar, barnens favoritleksaker eller en gosig filt, möjligheterna är många! Korgen gör det lätt att hålla reda på dina viktiga saker på altanen eller uteplatsen. När det är dags att gå in igen kan du enkelt bära med dig korgen in igen.

Köp produkterna online här: Betti Läderkorg Brun, Betti Läderkorg Svart.

3. Investera i en bricka som passar till frukost och fika 

Sugen på en fikastund på altanen? Eller vill du börja servera frukosten på balkongen? Med någon av våra serveringsbrickor blir det enkelt att bära ut kaffet eller bullarna. Brickan Sari är ett utmärkt alternativ som med sin vackra avlånga form blir ett stilrent tillskott på bordet. Vår Saba serveringsbricka rymmer frukostens viktigaste tillbehör och kan dessutom användas för att bära ut drinkar till eventuella gäster. Brickorna går även bra att använda som dekoration på bordet- kanske vill du ställa dit några ljus eller en vas?

4. Ställ ut en vas med nya blommor

Ska du ha gäster över och ni vill sitta ute är det mycket trevligt att ställa ut en vas med fina blommor på bordet. Oavsett om blommorna kommer från affären eller den egna trädgården gör dem genast att din uteplats ser mer elegant och välkomnande ut. Vasen Tulip är ett mycket stiligt alternativ som finns i flera utformningar. Vasens veckade kant gör dessutom att blommorna sprids ut vackert och lämpar sig därmed väl för tulpaner. Kolla in hela vårt utbud av vaser här!

Hitta mer inspiration hos Dorre

Vi önskar dig flera trevliga stunder på din balkong eller altan. Med någon av produkterna ovan för du att din uteplats ser ombonad och välkomnande ut. Vill du ha mer inspiration? Kolla in vår inspirationssida för fler tips och idéer!

Vill du ha mer inspiration? Läs alla artiklar här