Inspiration

Rhubarb spritz recept - här är årets sommardrink 2024!
Letar du efter en läskande & snabb sommardrink? Här är den! Rhubarb Spritz tar cirka 10 min att göra & smakar som en somrig rabarberdröm. Se receptet här!
Tips och idéer! Så anordnar du en rolig möhippa eller svensexa
Planerar du en svensexa eller möhippa till någon som ska gifta sig? Här tipsar vi om roliga lekar, aktiviteter & utmaningar för en garanterat lyckad dag!
Utekök inspiration - tips för dig som vill bygga eget utekök
Här har vi samlat våra bästa tips och inspiration för dig som funderar på att bygga utekök, information om allt från grillbord utomhus till pizzaugn. Läs här!
Midsommartårta - baka med tårtform i silikon
Vill du baka en egen midsommartårta? Här hittar du 4 fördelar med att baka tårta i silikonform & recept på en magiskt god jordgubbstårta till midsommar!
Duka till midsommar - tips för en fin dukning
Sommaren är äntligen här & det är dags för midsommar! Låt dig inspireras & ta del av våra bästa tips på hur du skapar en vacker dukning till midsommar här!
Alkoholfri snaps! Recept och tips på hur du gör egen snaps
Vill du ha något gott att dricka till midsommar, sommarfesten eller kräftskivan? Då ska du kika in detta recept på en busenkel och god alkoholfri snaps!
Tips & inspiration: så maxar du din midsommar 2024!
Upptäck våra bästa tips på recept, dukning & lekar till årets midsommarfirande. Här kan du läsa vår stora guide om hur du ordnar en lyckad midsommarfest för både barn & vuxna!
Tips! Enkla & goda tillbehör till grillat
Behöver du tips på god och enkla tillbehör till grillfesten? Här hittar du recept på allt från smakrika röror, somriga sallader som passar till grillat och mer!
Så lyckas du med att grilla kött, fisk & kyckling - temperatur & tid!
Läs våra tips på vad vi tycker är gott att grilla & hur du på bästa sätt lyckas grilla grönsaker, kött, fisk & kyckling. Hitta rätt temperatur & grilltid här!
Så lyckas du med din bröllopsdukning
Hur gör man en fin bröllopsdukning & hur dukar man med bestick? Här hittar du inspiration för bröllopet & 3 tips på roliga bröllopslekar du inte får missa!
16 tips på studentpresent 2024
Ska du på studentmottagning & behöver tips på bra studentpresenter? Här tipsar vi om 16 studentpresenter under 500 kr! Se tips på examenspresent här!
Recept på alkoholfri drink - 3 mocktails du inte får missa!
Är du less på att dricka alkoholfria alternativ som inte smakar bra? Då har vi tipsen för dig. Ta del av recepten på mocktails du inte får missa i sommar här!
3 tips för en lyckad tacokväll
Vill du imponera på gästerna på fredagens tacokväll? Här är 3 tips för att maxa din tacos med hjälp av en snurrbricka, nya recept & tillbehör. Läs här!
Studenten 2024 - tips på studentpresenter till kille & tjej
Känner du någon som tar studenten i år? Här hittar du våra bästa tips på studentpresenter som mottagaren får användning för i flera år framöver!
Vinöppnare för proffs och nybörjare
Flasköppnare för proffs och nybörjare - från klassisk korkskruv till modern elektrisk vinöppnare. Läs guiden till de bästa vin- och flasköppnare här!
Naturvin - allt du behöver veta om den växande vintrenden
Naturvin är den hetaste trenden inom vinvärlden. Här kan du läsa om vad som menas med naturvin och vad du bör tänka på när du ska dricka ett naturvin.
Allt du behöver veta om dekantering och att lufta vin

Att lufta & dekantera vin har många fördelar, men vad behöver man tänka på & hur gör man? Läs vår guide för att lära dig mer om luftning & dekantering!

Grilltips - så lyckas du med sommarens grillkväll
Tycker du det är svårt att grilla kött och vad för mat kan man egentligen grilla? Här hittar du grilltips och grilltillbehör inför sommarens grillkvällar.
Välj rätt bakform - skillnad på silikonform och kolstålsform
Vad är skillnaden på att baka i silikonform eller kolstålsform och när är den ena bättre än den andra? Läs här om fördelarna och välj den som passar dig!
Skötselråd skärbräda: Så tar du hand om din skärbräda på bästa sätt
För att din skärbräda i trä ska hålla länge krävs regelbunden tillsyn & rengöring. Här kan du läsa våra enkla tips på hur du håller din skärbräda i bra skick!
3 varma drinkar du måste testa efter skidbacken i vinter!
Det här får du bara inte bara missa - tre varma drinkar som passar perfekt på after ski och sportlov. Läs mer och ta del av alla tre recept här!